Sterimatin hyödyt

Sterimatilla tilat
nopeasti käyttöturvallisiksi

 

Sterimatin avulla saadaan nopeasti tuotettua ja ylläpidettyä puhdasta ilmaa homeongelmaisessa tilassa. Laitteet toimivat ensiapuna ja takaavat tilojen käyttöturvallisuuden kunnes homevaurioituneet rakenteet korjataan. Sterimat on myös erittäin tehokas hajuhaittojen poistaja.

 

Muuttoa väistötiloihin ei tarvita

Sterimatin avulla sisäilmaongelmaisten tilojen käyttöä voidaan normaalisti ja keskeytyksettä jatkaa, eikä muuttoa väistötiloihin tai parakkeihin tarvita. Puhdistuslaitteiden vuokraaminen tarvittavaksi ajaksi on näin ollen erittäin kustannustehokasta.

 

Paljon erinomaisia käyttökokemuksia

Sterimat-sisäilmanpuhdistajat turvaavat tuhansien suomalaisten arkea mm. kouluissa ja päiväkodeissa eri puolilla Suomea. Oireilut ja sairastelut ovat vähentyneet ja työrauha palautunut laitteen käyttöönoton jälkeen.

 

Kotimainen, laajasti tutkittu laite

Sterimatista on saatavilla runsaasti luotettavaa, puolueetonta tutkimustietoa. Halutessasi toimitamme raportit käyttöösi.

 

Ehdottoman turvallista puhdistustekniikkaa

Sterimat on ehdottoman turvallinen, sillä se täyttää tiukimmatkin työterveyslaitoksen asettamat hyvän sisäilman vaatimukset.

Huoltovapaa Sterimat

Sterimat-sisäilmanpuhdistaja vaatii toimiakseen vain sähköliitännän. Käyttöönoton jälkeen huoltotoimiksi riittää suodattimien vaihto, joka suoritetaan Sterimatin asentajien toimesta. Laitevuokra sisältää huollon.

Sterimatilla on 14 päivän tyytyväisyystakuu.