Homeilman puhdistus

Sterimat puhdistaa
kiinteistöjen ilman homeesta

 

Sterimat on kehitetty sisäilman puhdistamiseen. UVC-teknologialla sekä aktiivihiilipatruunalla varustettu laite on erittäin tehokas homehaittojen poistaja. Sterimat ei poista itse ongelman aiheuttajaa rakennuksesta, vaan toimii tehokkaana ensiapuna sisäilmahaittojen hallinnassa. Kotimaisesta, laajasti tutkitusta puhdistuslaitteesta on paljon erinomaisia käyttökokemuksia mm. kouluista, päiväkodeista ja sairaaloista.

 

Laitteen toiminta

Sterimat neutraloi homeitiöt, bakteerit ja virukset UV-C -kammion läpi virtaavasta ilmasta sekä talteen ottaa hiukkaset kolmivaiheisiin suodattimiin. Puhdistusmenetelmässä on yhdistetty UV-C -valoihin perustuva neutralointi sekä esi-, aktiivihiili- ja hienosuodatus.

Sterimatin teho perustuu UV-C-kammion muotoiluun, joka takaa riittävän UV-C-valon voimakkuuden kammion jokaisessa kohdassa. Lisäksi kammio on riittävän pitkä, jotta sen läpi virtaava ilma on altistettuna riittävän kauan.

Laite tarvitsee toimiakseen vain sähköliitännän ja sen huoltotoimiksi riittää suodattimien vaihto tarvittaessa Sterimatin toimesta.

 

Käyttökohteet

Sterimat-sisäilmanpuhdistajaa voidaan käyttää kaikissa huonetiloissa, joissa on havaittu mikrobiperäisiä sisäilmaongelmia. Puhdistuslaitetta voidaan käyttää ensiapuna sisäilmaongelmien hallinnassa, jolloin tilojen käyttöä voidaan jatkaa kunnes homevaurioituneet rakenteet korjataan. Sterimatin ilmanpuhdistajaa voidaan käyttää myös korjaustoimien aikana laskemaan työaikaisia pitoisuuksia. Saneerauksen jälkeen Sterimatilla voidaan poistaa tilaan mahdollisesti jääneet mikrobit.

 

Yleisimpiä Sterimatin käyttökohteita:

  • Päiväkodit, koulut ja lastenkodit
  • Sairaalat, terveysasemat, vastaanotot
  • Leipomot
  • Teollisuuslaitokset
  • Yksityisasunnot

 

Tarpeen mukaista palvelua

Asiantunteva Sterimat-palvelu varmistaa, että sisäilmahaitat saadaan tehokkaasti hallintaan. Laitevuokraan vaikuttavat sopimuskauden pituus ja laitteiden määrä. Annamme Sterimat-sisäilmanpuhdistajalle 14 päivän tyytyväisyystakuun. Kauttamme on saatavissa myös puolueettomat sisäilmamittaukset ja tutkimusraportit.

Näin toimimme

 

  1. Kartoitamme kohteen puhdistustarpeen ja varmistamme Sterimatin soveltuvuuden käyttökohteeseen
  2. Annamme tarjouksen tarvittavasta laitemäärästä
  3. Toimitamme tarvittavan määrän Sterimat-puhdistimia, asennamme ne täysin käyttövalmiiksi ja annamme käyttöopastuksen
  4. Vastaamme Sterimat-ilmanpuhdistajien toimivuudesta koko sopimusajan. Huolehdimme myös suodattimien vaihtamisesta tarvittaessa
  5. Haemme Sterimatit pois sopimusajan päätyttyä, tai ne voidaan jättää kohteeseen pitämään huoneilmaa puhtaana kunnes homeongelman vaatimat korjaustoimet on tehty